Lektor seminářů Verlag Dashöfer

Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

Problematice bezpečnosti potravin se začala věnovat v roce 2004 v rámci doktorského studia oboru Technologie potravin na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze. Působila v poradenské společnosti, kde se zabývala legislativou, značením potravin a činnostmi souvisejícími s preventivními systémy bezpečnosti potravin. Od roku 2007 je lektorkou vzdělávacích akcí. Problematice bezpečnosti potravin se věnuje jak v potravinářských, tak stravovacích provozech. Má zkušenosti s prováděním auditů v oblasti bezpečnosti potravin (GMP/GHP, HACCP, GFSI standardy, dodavatelské audity). Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků, publikací a příruček.

Poptávka školení na míru

Chcete připravit kurz na míru? Napište nám na poptavka@kursy.cz nebo vyplňte níže uvedený kontaktní formulář. Po odeslání formuláře vám pošleme e-mailem kopii vašeho požadavku. Ozveme se vám co nejdříve.

Input: