Lektor seminářů Verlag Dashöfer
Absolvent oboru Technologie potravin na Fakultě potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, na které se aktuálně věnuje pedagogickým a vědeckým činnostem. Od svého studia doposud se intenzivně zabývá problematikou balení potravin, především studiem aktivních systémů balení potravin, balením potravin v modifikované atmosféře, testováním hygienické nezávadnosti obalů potravin a stanovením funkčních parametrů systémů balení. Je vedoucím akreditované Nezávislé obalové laboratoře VŠCHT Praha zaměřené na testování materiálů přicházejících do kontaktu s potravinami a na analýzu potravin.
Chcete připravit kurz na míru? Napište nám na poptavka@kursy.cz nebo vyplňte níže uvedený kontaktní formulář. Po odeslání formuláře vám pošleme e-mailem kopii vašeho požadavku. Ozveme se vám co nejdříve.