Seminář

Poskytování informací o potravinách

doc. Ing. Kamila Míková, CSc.

V průběhu semináře se seznámíte s povinnostmi při označování potravin a další aktuální potravinářskou legislativou. Seminář je vhodný pro majitele potravinářských podniků a pracovníky odpovídající za dodržování legislativních požadavků.

Obsah semináře:

  • evropská legislativa a spotřebitel
  • povinnosti provozovatelů potravinářských podniků při poskytování informací o potravinách
  • označování potravin: 
    • význam
    • obecné zásady poskytování informací o potravinách
    • uvádění spotřebitele v omyl, falšování
    • povinné údaje – způsob uvádění údajů
  • změny plynoucí z nového Nařízení 1169/2011/EU – uvádění do praxe
  • nově akcentované požadavky plynoucí z Nařízení 1169/2011/EU – čitelnost, dostupnost, alergeny, uvádění výživové hodnoty
  • dobrovolné poskytování informací
  • značky kvality
  • vztah k ostatním právním předpisům (zejména národní legislativě)

Seminář určen pro:

provozovatele potravinářských podniků, majitele malých potravinářských podniků, pracovníky odpovídající za dodržování legislativních požadavků na výrobu potravin.

Výhody pro Vás

Bezproblémový přenos
  • Zúčastněte se on-line, je to snadné.
  • Ušetříte čas a náklady na dopravu.
  • Webinář si můžete pustit kdekoliv, na jakémkoliv zařízení, stačí připojení na internet a sluchátka.
  • Nemusíte nic instalovat, stačí připojit se na naše stránky a my vás provedeme potřebným nastavením. Odkaz vám zašleme den před konáním a také hodinu před začátkem webináře.
  • Garantujeme vám plnou technickou podporu před i během přenosu - telefonicky, e-mailem či pomocí on-line chatu. Nemusíte mít žádné technické dovednosti.
  • Pro přenos používáme špičkové vybavení a intuitivní streamovací prostředí.
  • Během školení můžete lektorovi položit dotaz prostřednictvím chatu.
Občerstvení
  • Občerstvení zajišťujeme po celou dobu konání semináře,
  • K dispozici máte kávu, čaj, vodu.
  • Během coffee breaku sladké či slané občerstvení.
Kvalitní podklady
  • Získáte špičkové pracovní materiály zpracované lektorem.
Odpovědi odborníka
  • Získáte odpovědi na své dotazy k tématu semináře.
  • Můžete je položit přímo na semináři.
  • Máte-li dotaz ještě před začátkem semináře, pošlete nám ho na info@kursy.cz
Osvědčení o absolvování
  • Osvědčení o vaši účasti na školení vám zašleme automaticky e-mailem.
  • Obsahuje název semináře, datum konání a časový rozsah.
  • Všechna osvědčení vám také schováváme na našich stránkách v sekci Můj účet, můžete tak své vzdělávání doložit i zpětně.
Sledujte i ze záznamu
  • Nehodí se vám termín semináře? Přihlaste se i tak a podívejte se na jeho záznam.
  • Záznam máte dostupný 7 dní po skončení semináře.
  • Najdete ho na stejné adrese jako původní live stream.
  • K jeho přehrání nemusíte nic instalovat.

Lektor

doc. Ing. Kamila Míková, CSc.

Absolvovala VŠCHT v Praze, vědeckou hodnost CSc. získala v oboru chemie a analýza potravin, habilitaci v oboru základy konzervace potravin. Působila nejprve jako odborný asistent na VŠCHT, Ústavu konzervace potravin a technologie masa, posléze v drůbežářském průmyslu jako ředitel útvaru výzkumu a vývoje a ve společnosti Boneco jako odborný poradce…

Více informací a další semináře lektora

Termíny a místo konání

12.12.2024

9:00 - 14:00

Praha

Tento termín již nelze objednat. Jakmile vypíšeme nový, dáme Vám vědět. Nechte nám prosím na sebe kontakt.

Ceny jsou uvedeny bez DPH 21 %.

Názory účastníků

Hana Genzová

“Po všech stránkách kvalitní a přínosný seminář„

O tématu školení

Na tomto semináři se seznámíte s pojmy jako:

Zákon o potravinách, označování potravin, evropská legislativa, povinnosti provozovatele, poskytování informací o potravinách, seminář o potravinách, Nařízení 1169/2011/EU, značky kvality atp.